Wow Photoshoot!! Fatin Suhana feat Nadrah Hassan
Assalamualaikum Guys!!

 
Sebelum bermula jom kita sama-sama tengok video ke'sengal'an kitorang semua, haha!! [credit to Nadrah Hassan for da vids]
This is another photoshoot yang dah lame berlangsung, tapi sekarang baru cam merajinkan diri nak post, hehe.. This photoshoot is done with my friends and also talented photographers Khairul Azkar, Ara Badrul & Wasabe Kun yang diadakah di Kuantan pada awal bulan 5 lepas. Actually member-member aku tige orang ni daripada UTHM, Johor baru habes exam pastu teringin nak jalan-jalan pusing Kuantan, tu yang aku join sekali, hehe.. Kitorang buat photoshoot kat Teluk Chempedak & Fatin Suhana's House or what we call her mansion~ Besar wooo rumah die, hehe.. So, this is some of the picture yang berjaya menambat hati aku and harap-harap korang pun same, hehe.. ;)


Nadrah Hassan yaw!


Fatin cakap die macam dalam citer Titanic! haha! You jump I just see, hehe.. ;D


Ok tak gambor? Ke tak ok? It's up to all of you to judge, janji aku puas hati dengan gambor-gambor yang aku tangkap, hehe.. Anyway for me, lepak kat Kuantan selama 2, 3 hari amatlah berbaloi-baloi-baloi coz dapat kenal dengan member-member baru, hehe... Btw to Cik Wahyda yang kiut-miut, tanx coz tumpangkan kitorang stay kat ur house, anyway your family sporting habes lorh, best3! Hope to see you guys again later!


Ara-Me-KA

Yeyeah!!

Inilah cik Wahyda yang kiut~ ^^

Kami Geng Elmo!


Ok, SCARY ELLY!

Loving Couple!



p/s: yeyeah!! ;D
Category:

2 comments:

fad ali said...

lawa2..teringin nak cam ko..

MoezPhotography said...

fad ali: jangan jadi cam aku, jadi diri sdiri sudeyh, hehe.. ;)

Post a Comment